Activitats familiars

L’obrador dels infants

De Jugar i Jugar

A l’exterior de La Carbonera
Dijous 9 i divendres 10 de maig, de 16 a 19.30 h
Dissabte 11 de maig, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h
Gratuït

L’obrador dels infants és un espai inspirat en propostes pedagògiques on es troben la senzillesa, l’admiració, la sorpresa, l’experimentació, el plaer de fer i també el de badar. Hi trobareu un obrador de sorra i un de palla, tots dos basats en la proposta original del treball de la fisioterapeuta Ute Strub. 

Un espectacle de joc en estat pur per als infants i també un espai d’inspiració i aprenentatge per als adults que acompanyen les criatures. 

En un món cada cop més accelerat i allunyat de les necessitats dels infants, a Jugar i Jugar apostem per experiències que els permetin connectar amb la seva essència. Reivindiquem amb les nostres propostes el dret a moure’s amb llibertat i a utilitzar les mans gaudint del plaer de fer per fer, envoltats de materials bonics i pensats per a ells.

Jugar i Jugar està format per Clàudia Díaz i Carmen Granados. Dues professionals vinculades al món de la infància des del 2007. Des de llavors, afirmen que la seva fita més gran ha estat redescobrir les nenes que van ser cosa que els hi ha reafirmat molt clarament que el joc és un pilar fonamental en el desenvolupament de les persones i que els adults que som venim, en bona part, de les nostres experiències de joc durant la infantesa. Respecten i creuen en la capacitat d’autoregulació dels infants per aconseguir un desenvolupament físic i emocional harmònic i la seva tasca es basa en fomentar, promoure i donar al joc infantil la importància que es mereix.